Postavite pitanje

Vila Vavas-Jonska obala apartmani-letovanje Parga

Letovanje Grčka 2022 – Jonska obala

Jonska obala apartmanski smeštaj:

Vila Vavas u Pargi je prava asocijacija na mediteran, vila odakle se pruža fenomenalan pogled na Jonsko more i gradić koji je osvojio srca mnogih turista širom sveta - prava preporuka za letovanje u Grčkoj. Vila Vavas se nalazi iznad centra Parge, na oko 500m od gradske plaže. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije u prizemlju i na prvom spratu, a neke od njih imaju pogled ka moru. Sobe su opremljene u tipičnom grčkom stilu. Svi studiji poseduju sopstveno kupatilo, TV, opremljenu kuhinju, klima uređaj ( doplata 5€ po danu ), sef i zasebnu terasu sa garniturom za sedenje.

Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apartmanu.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Vila Vavas - Grčka letovanje Parga