Postavite pitanje

Vila Dimitris /na upit/ -Apartmani Pefkohori-Leto Grčka

Pefkohori apartmani - specijal

Letovanje Pefkohori 2020:

Vila Dimitris je smeštena u lepom i mirnom delu Pefkohorija, na svega tridesetak metara udaljenosti od plaže i šetališta pored mora. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju i na prvom spratu, podeljene u dva objekta, okružene cvećem, palmama, maslinama... Apartmani tipa "2+2" sadrže dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom, trpezarijskim stolom i ugaonom garniturom na razvlačenje, spavaću sobu sa dva kreveta, kupatilo, TV, klima-uređaj (korišćenje uračunato u cenu) i prostranu terasu sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 30m2 + terasa. Vila Dimitris nema sopstveni parking.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Apartmani na plaži, smeštaj blizu mora, apartmani sa bazenom, porodični dupleks apartmani, vila sa parkingom u Pefkohoriju i sličan smeštaj sa preporukom, idealan za letovanje u Grčkoj – sve to možete da pronađete u našoj ponudi za apartmanski smeštaj Halkidiki:Letovanje Grčka - Halkidiki apartmani

Vila Dimitris - Grčka letovanje Pefkohori