Postavite pitanje

Hotel Magdalena ( studiji ) - Letovanje Pefkohori - Studiji blizu mora

Letovanje Grčka 2022 - Halkidiki

Pefkohori apartmani:

Na oko 60 metara od najlepšeg dela plaže u Pefkohoriju, u mirnoj uličici, nalazi se hotel Magdalena, idealan za letovanje u Grčkoj. Ovaj hotel apartmanskog tipa blizu mora, u okviru ponude "Letovanje Grčka - Pefkohori apartmani", sastoji se od dvokrevetnih (jedan bračni ili dva standardna ležaja) i trokrevetnih studija (jedan bračni i jedan standardni ležaj), smeštenih u visokom prizemlju ( visina 180cm ) i na prvom spratu objekta. Svi studiji imaju kuhinju (rešo sa jednim grejnim poljem, manji frižider sa komorom i osnovni potrebni pribor), kupatilo, terasu i opremljeni su klima-uređajem (koristi se uz doplatu na licu mesta u iznosu od 5€ dnevno) i flat televizorom sa satelitskim kanalima. Veličina smeštajnih jedinica je cca 15-18 m² + terasa. Hotel poseduje recepciju, lobi i jako lep koktel-bar, a svojim gostima po promotivnim cenama nudi mogućnost doručka. Hotel Magdalena nema sopstveni parking.

GPS koordinate: N 39.990615, E 23.610408

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom studiju.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 1.5 € po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Apartmani na plaži, smeštaj blizu mora, apartmani sa bazenom, porodični dupleks apartmani, vila sa parkingom u Pefkohoriju i sličan smeštaj sa preporukom,
idealan za letovanje u Grčkoj – sve to možete da pronađete u našoj ponudi za apartmanski smeštaj Halkidiki: “Letovanje Grčka - Halkidiki apartmani

Hotel Magdalena blizu plaže - Letovanje Pefkohori