Kompanija “Turisttrade” je registrovana kao Društvo za turizam, trgovinu i usluge. Posedujemo licencu br. OTP 174/2021, kategorija licence A, za obavljanje poslova organizovanja turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, izdatu od strane APR-a i upisanu u Registar turizma. Kao "Turisttrade NMK" na turističkom tržištu smo prisutni od 1989. godine, a pod sadašnjim imenom "Turisttrade" od 1991. godine, kao jedna od prvih privatnih kompanija u ovoj oblasti delovanja.

Osnovna inodestinacija agencije je GRČKA. U turističkom mestu Pefkohori, naše predstavništvo uspešno radi godinama i brine o hiljadama turista koji tamo provode svoj letnji odmor. Sa nama možete letovati u Vrasni i Asprovalti i upoznati regiju Svetog Đorđa. Takođe, u ponudi su i Leptokarija i Nei Pori, poznata letovališta pod planinom Olimp. Ostrvo Tasos je još jedan dijamant helenskog turizma, gde naši klijenti provode nezaboravne trenutke u Golden Beachu. Pored destinacija na Egejskom moru, u ponudi su i grčka ostrva Zakintos i Lefkada, biseri Jonskog mora.

Sa nama možete upoznati Solun i Meteore, obići Hilandarski metoh i Svetu Goru, posetiti rodno mesto Aristotela, krstariti brodom do predivnih plaža, doživeti Grčku uz muziku i vino.

Mnoštvo hotela za svačiji ukus i džep se nalazi u našoj ponudi za TURSKU i to u najčuvenijim letovalištima – Kušadasi i Sarimsakli, uz organizaciju izleta koji se ne propuštaju, na čelu sa izletom u Efes.

Ono po čemu smo prepoznatljivi u svetu muzike i širenja nacionalne kulture su tradicionalne smotre folklora čiji smo pokrovitelji i organizatori u Grčkoj i Turskoj. Do sada je blizu tri stotine kulturno-umetničkih društava iz naše zemlje i inostranstva pokazalo svoje igračko i pevačko umeće. Pored negovanja kulturne baštine, veliku pažnju posvećujemo i razvoju sporta, te smo sponzori Klubu malog fudbala "Winter-sport" iz Niša, na čije rezultate smo jako ponosni.
Tokom cele godine našim vernim klijentima i onima koji će to tek postati, nudimo atraktivne programe putovanja u kojima spajamo zabavu i saznanja o kulturno-istorijskom nasleđu zemlje domaćina. Osnovni moto našeg rada je temeljna analiza svake stavke koja se nađe u ponudi, angažovanje profesionalnih pratilaca grupa i vodiča, kao i predstavnika agencije koji su na usluzi gostima na svim našim destinacijama. Želje i zahtevi klijenata su nam na prvom mestu! Članovi našeg tima su mladi ljudi, sposobni da se identifikuju sa ciljevima kompanije i vredno rade na tome da se ti ciljevi i ostvare!

Nudimo letovanje u Grčkoj, letovanje u Turskoj, letovanje u Egiptu tokom cele godine, zimovanja, evropska putovanja i metropole, a tu su svakako i izleti po Srbiji i regionu. Pozovite nas i rezervišite svoje putovanje +381 11 2454 499


PONOSNI NA NAŠIH 30+ GODINA!

turisttrade 30 godina


Turisttrade je dugogodišnja članica

YUTA PNG 2

 

TURISTTRADE d.o.o. office@turisttrade.com

Golsvordijeva 34, Beograd

Tel/fax: +381 11 2454 499

Tel/fax: +381 11 2455 600

Tel/fax: +381 11 2443 687

Tel/fax: +381 11 3085 937

Tel/fax: +381 11 4080 185