Rixos the Palm Dubai 5*

Opis

Hotel se nalazi na ostrvu The Palm Jumeirah, 50km od međunarodnog aerodroma u Dubaiju, 20km od Mall of Emirates (obezbeđen besplatan šatl bus) I 30 km od Dubai Mall-a I Burj Kalife.

Sadržaj: Hotel poseduje veliku privatnu plažu, otvoreni i zatvoreni bazeni. U sklopu hotela nalaze se tereni za tenis, mini golf, fudbal i odbojku na plaži. Gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi, spa i fitnes centru sa hamamom, saunom, raznovrsnim masažama i tretmanima za ulepšavanje. Najmlađim gostima na raspolaganju su brojne zabavne aktivnosti i programi, a osoblje dečijeg kluba zaduženo je za animaciju dece svih uzrasta na posebnom delu plaže. Glavni restoran služi internacionalni švedski sto za doručak uz dodatak tradicionalnih turskih specijaliteta. Za posebna gastronomska uživanja gostima je na raspolaganju i restoran sa specijalitetima evropske i azijske kuhinje.

Sobe: Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, CD plejer, WiFi i kablovski internet pristup, sef, mini-bar, pribor za pravljenje kafe i čaja, peglu sa daskom za peglanje, telefon, mermerna kupatila sa kadom i zasebnim tušem, bade mantilima i fenom za kosu, balkon sa pogledom na more. Uz doplatu, moguće je rezervisati i prostranu i luksuznu Premium sobu, koja ima sve sadržaje kao i Deluxe soba, sa dodatkom dnevnog boravka odvojenog od spavaće sobe. 

+ CENOVNIK

CENOVNIK –  Rixos the Palm Dubai 5*

 
PERIOD
01.03.
30.04.
01.03.
30.04.
01.03.
30.04.
BROJ DANA/NOĆENJA

6/5

8/7

10/9

Deluxe room
The Palm Jumeirah

1009

1299

1589

 

CENA JE IZRAŽENA PO OSOBI NA BAZI 5/7/9 NOĆENJA SA DORUČKOM
Doplata za period putovanja od 25.03 – 07.04. 59 po osobi po noći i od 08.04 - 15.04. 24 po osobi po noći.

 

+ PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan: Predviđeno poletanje aviona za Dubai letom FZ746 u 13:00h. Predviđeno sletanje u Dubai oko 21:15h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela, smeštaj i noćenje.

Drugi – četvrti/ peti/ sedmi dan: Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

Šesti/ osmi/ deseti dan: Rani jutarnji transfer do aerodroma, predviđeno poletanje aviona za Beograd letom FZ745 u 09:05h po lokalnom vremenu. Predviđeno sletanje u Beograd oko 12:15h. Kraj programa.

 

+ CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 

 • Avio prevoz redovnom linijom avio kompanije FLY DUBAI na relaciji Beograd – Dubai –  Beograd;
 • Usluga povratnog transfera na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;
 • Usluga smeštaja i pratećih usluga u izabranom hotelu, na bazi izabranog broja noćenja;
 • Usluge predstavnika inopartnera na destinaciji na srpskom jeziku;
 • Troškovi organizacije putovanja.
+ CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 

 • Troškovi pribavljanja vize za UAE koji iznose EUR 75,00;
 • Avio takse koje u trenutku objavljivanja programa iznose oko EUR 45,00 koje se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 10 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti – takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama);
 • Trošak izdavanja avio karata avio kompanije Fly Dubai iznosi EUR 14,00;
 • Boravišna taksa (TOURISM DIRHAM, po odluci DTCM-a broj D/000/152/187 od 05.02.2014. godine) koja se plaća u hotelu na licu mesta (prilikom ulaska ili izlaska iz hotela, u zavisnosti od hotelskih pavila) i iznosi: hoteli 5* ili više AED 20,00 po sobi, po noći; hoteli 4*/4*lux AED 15,00 po sobi, po noći; hoteli 3*/3*lux AED 10,00 po sobi, po noći; hoteli 2*/2*lux AED 10,00 po sobi, po noći. U slučaju smeštaja u smeštajnoj jedinici sa više soba taksa se plaća za svaku sobu pojedinačno (1,00 EUR – oko 5,00 AED);
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i biće dostupne u agenciji – preporučujemo; Osiguranje od otkaza turističkog putovanja (preporučujemo); Osiguranje od krađe ili oštećenja prtljaga (preporučujemo); Osiguranje na ime troškova pomoći i povratka sa turističkog putovanja (preporučujemo);
 • Troškovi fakultativnih izleta u organizaciji inopartnera (prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika organizatora putovanja za kvalitet i cenu);
 • Individualni i dodatni hotelski troškovi.

 

+ OPŠTE NAPOMENE

 

 • Ova ponuda važi za najnižu cenu povratne avio karte kompanije Fly Dubai u ekonomskoj klasi sa polaskom iz Beograda i podleže promeni u zavisnosti od raspoloživih mesta.

 • Za dobijanje viza za UAE potrebno je prilikom prijave priložiti pasoš i sliku u boji na skeniranje ili u visokoj rezoluciji u JPG formatu, skeniranu prvu stranu pasoša na kojoj se nalaze podaci putnika, kao i skeniranu sliku u boji, dimenzija za pasoš i poslati je preko e-mail adrese: office@turisttrade.com. Iznos troškova viziranja se ne vraća u slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja UAE. Postoji mogućnost da imigraciono odeljenje UAE zahteva dodatnu dokumentaciju u zavisnosti od svakog pojedinačnog slučaja.

 • Dozvoljena težina prtljaga 20 kg po osobi, a ručnog prtljaga 7 kg po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja nema uticaja). Deca od 0-2 godine plaćaju 25 € i nemaju mesto u avionu, ni pravo na besplatan prtljag.

 • Opisi i fotografije smeštajnih objekata i smeštajnih jedinica, zajedno sa doplatama i popustima, sastavni su deo ovo programa, a dostupni su i na veb stranici: www.turisttrade.com .

 •  Raspodelu smeštajnih jedinica vrši isključivo osoblje recepcije hotela, a sve dodatne zahteve i želje će se proslediti smeštajnom objektu, pri čemu Organizator putovanja ne garantuje i njihovo izvršenje, već samo naplaćenu uslugu.

 •  Ulazak u sobe je po pravilu posle 14h, izlazak iz sobe poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena iziskuje dodatna plaćanja direktno na recepciji hotela.Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost.

 • U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne smatra promenom aranžmana.

 • Putnici su u obavezi da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i tokom trajanja turističkog putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se odmah treba obratiti.

 • Putnici državljani Republike Srbije mogu putovati isključivo sa novim, biometrijskim pasošima. Putnik u potpunosti odgovara za validnost svoje putne isprave. Putnici koji putuju sa pasošima drugih država u obavezi su da se samostalno upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i obave sve potrebne aktivnosti vezane za viziranje sopstvenih pasoša, ukoliko je to potrebno. U slučaju da putnici ne dobiju vizu za boravak u izabranoj zemlji odnosno ne obezbede validne putne isprave, agencija ne snosi nikakvu odgovornost i otkaz iz navedenih razloga smatraće se otkazom od strane putnika, uz primenu skale otkaza utvrđene Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja.

 • Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta, promene tarifa prevoznika i promene cene avio taksi. Organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti koje nije mogao predvideti, izbeći ili otkloniti. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

+ USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, a.d., Beograd za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 • Gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, kada se rezervacija smatra potvrđenom, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska (naknadnom promenom Programa putovanja može se izmeniti način plaćanja), kreditnim karticama (Visa, Dina Card, Master Card, Maestro), uplatom preko računa.

+ PODACI O ORGANIZATORU

 

Organizator putovanja: CHRISTIAN TOUR d.o.o. Beograd OTP broj 55/2015 od 15.12.2015

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Christian Tour doo.

Program broj  06/2018 od 17.01.2018.

TURISTTRADE d.o.o.

Golsvordijeva 34, Beograd

Tel/fax: +381 11 2454 499

Tel/fax: +381 11 2455 600

Tel/fax: +381 11 2443 687

Tel/fax: +381 11 3085 937

Tel/fax: +381 11 4080 185