Letovanje TurskaTURKIYE YE HOS GELDINIZ! Dobro došli u Tursku, zemlju začina, kebaba, baklava i ratluka… romantičnu, egzotičnu i koloritnu. Dočekaće Vas žamor uličnih prodavaca, pijačna vreva, šaroliki bazari, radnjice pune ručno rađenih tepiha prelepih boja i dezena, jeftinog zlata, kože i suvenira. Ova zemlja povezuje dva kontinenta, kulturu istoka sa kulturom zapada. Veliko prirodno blago i neprocenljivo istorijsko nasleđe Vam se razotkriva na svakom koraku dok se kraj Vas nižu ostaci starih civilizacija i drevnih gradova neverovatne arhitektonske lepote.

Turska je zemlja osmeha i igre, sunca, mora i planina, i nadasve zemlja gostoljubivih, srdačnih i prijatnih ljudi. Nekada davno je to stanovništvo živelo od prodaje ribe i sunđera u malim ribarskim selima, a danas su to mondenska letovališta koja posećuju turisti svih starosnih doba.

Jedno je sigurno – Turska će Vam pružiti nezaboravan odmor, uživanja kraj obale mora i dobar provod u gradovima stvorenim za zabavu.

Letovanje Turska 2016 – Turska leto – destinacije u ponudi

Bodrum - Turska

Bodrum

LETOVANJE TURSKA 2015 | LETOVANJE BODRUM
Srednjovekovni zamak, dvorac sv. Petra, podignut od strane vitezova krstaša čuva vekovima unazad ulaz u bodrumski zaliv. To je mesto gde se vode Egejskog mora mešaju sa Mediteranom. Četvrtaste, jednospratne, bele kuće ravnih krovo…detaljnije
Hoteli Kusadasi – letovanje Turska 2015

Kušadasi

LETOVANJE TURSKA 2016 / LETOVANJE KUŠADASI
Kušadasi , jedno od glavnih letovališta Turske, pruža izuzetne uslove za nezaboravan odmor. Nalazi se 90km južno od Izmira, trećeg grada po veličini u Turskoj. U blizini je veoma važnih istorijskih znamenitosti kao što su Efes,…detaljnije
Hoteli Sarimsakli – letovanje Turska 2015

Sarimsakli

LETO TURSKA 2016 / LETOVANJE SARIMSAKLI
Na 8km od Ayvalika, u podnožju brda Seytan sofrasi (Đavolja trpeza), nalazi se ovo malo letovalište sa širokom, dugačkom plažom od prelepog beličastog peska.
Sarimsakli se, kao mesto na turističkoj mapi Turske, pojavio pre oko…detaljnije