Letovanje TurskaTURKIYE YE HOS GELDINIZ! Dobro došli u Tursku, zemlju začina, kebaba, baklava i ratluka… romantičnu, egzotičnu i koloritnu. Kao i svake godine, i za letovanje 2016. godine, dočekaće Vas žamor uličnih prodavaca, pijačna vreva, šaroliki bazari, radnjice pune ručno rađenih tepiha prelepih boja i dezena, jeftinog zlata, kože i suvenira. Ova zemlja povezuje dva kontinenta, kulturu istoka sa kulturom zapada. Veliko prirodno blago i neprocenljivo istorijsko nasleđe Vam se razotkriva na svakom koraku dok se kraj Vas nižu ostaci starih civilizacija i drevnih gradova neverovatne arhitektonske lepote.

Ovo je zemlja osmeha i igre, sunca, mora i planina, i nadasve zemlja gostoljubivih, srdačnih i prijatnih ljudi, idealna za leto 2016. Nekada davno je to stanovništvo živelo od prodaje ribe i sunđera u malim ribarskim selima, a danas su to mondenska letovališta koja posećuju turisti svih starosnih doba.

Jedno je sigurno – ovo putovanje će Vam pružiti nezaboravan odmor, uživanja kraj obale mora i dobar provod u gradovima stvorenim za zabavu.

Leto Turska – destinacije u ponudi