Maj Halkidiki - 10 noćenja

 

 

 

 
 


Polihorno/Pefkohori14.05-26.05.2018.


13 dana autobusom / 10 noćenja
Udaljen oko 100km od Soluna, zaštićen od otvorenog mora, Pefkohori se nalazi na unutrašnjem delu poluostrva Kasandra – najzapadnijeg poluostrva Halkidikija. Klima je izuzetno prijatna. Veoma povoljan geografski položaj i more odlikovano „plavom zastavom“ Mediterana, sa nepreglednim peskovitim plažama, učiniće da Vaše letovanje bude nezaboravno. Veliki broj restorana, kafića, raznovrsnih prodavnica, butika, zlatara, kao i ribarnica i piljarnica zadovoljiće svačiji ukus i svačije potrebe.

1481
2326
345
447
5365
6127
7296
Opis

Letovanje Grčka - specijalne ponude. Akcijske cene!

+ PROGRAM PUTOVANJA

1. dan  Polazak autobusa iz Beograda oko 18 časova (tačno mesto i vreme polaska biće poznato dva dana pred put).    
2. dan  Dolazak u Polihrono/Pefkohori i smeštaj u odabrane objekte (posle 15h).
Od 2. do 11. dana Boravak u Polihronu/Pefkohoriju uz mogućnost odlaska na neke od fakultativnih izleta.
12. dan Napuštanje smeštajnih jedinica do 9 časova po lokalnom vremenu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju u kasnim popodnevnim časovima. Informaciju o tačnom vremenu i mestu polaska dobićete na licu mesta od predstavnika Organizatora.   
13. dan  Dolazak u Beograd na mesto polaska u prepodnevnim časovima. Kraj usluga.              


+ CENA ARANŽMANA OBUHVATA

• prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji
• 10 noćenja na bazi usluge NA (najam apartmana ili studija) u Polihronu/Pefkohoriju u studijima/apartmanima iz kataloške ponude Organizatora
• usluge predstavnika Organizatora na destinaciji
• troškove vođstva i organizacije putovanja

+ CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

• individualne troškove

• fakultativne izlete (informacije o izletima koji će da budu u ponudi u datom terminu dobićete na licu mesta od predstavnika Organizatora)

• međunarodno zdravstveno osiguranje (mogućnost plaćanja u agenciji)

+ POPUSTI I DOPLATE
  • Doplata za 1/1 sobu - 100% 
  • Za sopstveni prevoz, navedena cena se umanjuje za 20€ po osobi.
+ OPIS SMEŠTAJA

Smeštaj je u studijima/apartmanima po izboru Organizatora putovanja, a iz publikovane kataloške ponude u Polihronu/Pefkohoriju.

+ USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Organizatora putovanja na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 30% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak gotovinski, čekovima građana na tri jednake mesečne rate ili platnim karticama (VISA, Dina, Master Card, Maestro), najkasnije 15 dana pre putovanja. Sve cene u evrima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3, kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke Organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (gorivo, hotel, putarine i slično), cena aranžmana podleže promeni.     

+ NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM

Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta i sl. u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum za realizaciju je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta podložna je promeni.       

+ OPŠTE NAPOMENE

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA         
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja organizatora koji su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije.

+ PODACI O ORGANIZATORU

Organizator putovanja: TURISTTRADE d.o.o, licenca broj OTP 15/2010,

izdao APR, Registar turizma 29.01.2010.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije TURISTTRADE d.o.o.

TURISTTRADE d.o.o.

Golsvordijeva 34, Beograd

Tel/fax: +381 11 2454 499

Tel/fax: +381 11 2455 600

Tel/fax: +381 11 2443 687

Tel/fax: +381 11 3085 937

Tel/fax: +381 11 4080 185